Tükendi
Gelince Haber VerBalınızın izini sürün!
Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.
Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.
Ürün hikayesi için tıklayınız
Çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor.Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor. Tüketicilerimize ise 225 g Kavanoz Balparmak Çam Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!