Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Üye Ol
Arama Yap
Sepetim

Balparmak Ihlamur Balı 460 g

540,90 TL
350 TL ve Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz!
İlk Siparişinize Özel %10 İndirim Kodu: MERHABA10
460 gr
20.11.2024   tarihine kadar kargoda.
dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda!

 

Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

Ürün hikayesi için tıklayınız

%100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
Darbeye Karşı
Özel Paketleme
350 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo
Buradan Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!
Yüksek Ova Balı

Balparmak Doğal Ihlamur Balı


Anadolu’da yaz, mis gibi ıhlamur kokularıyla gelir. Peki, ıhlamurun eşsiz aromasını duyumsamanın çok daha tatlı bir yolu olsa nasıl olurdu? Gerek kokusu gerekse de tadıyla doğanın en tatlı armağanlarından olan ıhlamur bitkisi, aromatik bileşenleriyle insanlar kadar arıları da kendine çekiyor. Böylece ortaya oldukça değerli bir monoflora bal çeşidi olan “ıhlamur balı” çıkıyor. Balparmak ise Anadolu’nun kaliteli ve leziz ıhlamur ballarını sizin için özenle bir araya getiriyor.

Balparmak Doğal Ihlamur Balı’nı denemek için siparişinizi şimdi verin, bu ayrıcalıklı lezzet deneyiminin
tadını çıkarmaya hemen başlayın!



Balparmak Doğal Yüksekova Balı

Ihlamur Balı ve Özellikleri Nelerdir?

Ihlamur balı, “tek çiçek balı” anlamına gelen monoflora bal çeşitlerinden biridir. Arıların ağırlıklı olarak ıhlamur çiçeklerinin nektarlarını toplamasıyla oluşur. Kehribar renkli bir görünüme sahip olan bu bal çeşidi, ıhlamur kokusunun yoğun olarak hissedildiği ferah bir tada sahiptir. Orta tatlılık seviyesiyle damakta hafif bir his bırakır.

Ihlamur balı, diğer bal çeşitlerinde olduğu gibi karbonhidrat, protein, lif, vitamin, mineral, fenolik bileşik ve enzim gibi bileşenler içerir. Bu sayede sadece lezzetli bir tüketim sağlamakla kalmaz; vücudun günlük besin ihtiyacını da güvenilir yollarla karşılamaya yardımcı olur. Ihlamur balının enerji değeri, 100 gramda yaklaşık 304 kaloridir.

Ihlamur Balı Nasıl Kullanılır?

Her sabah güne başlarken

Her sabah güne başlarken

Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

Tüm ev yapımı tariflerde

Tüm ev yapımı tariflerde

Çayda ve tüm içeceklerde

Çayda ve tüm içeceklerde

Kişisel Bakımda

Kişisel
bakımda

Ihlamur balını, ürünün yoğun aromasını güçlü bir şekilde duyumsamak için dilerseniz tek başına; dilerseniz de yiyecek ve içeceklerinize ilave ederek tüketebilirsiniz.

3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu

Şemdinli’nin Zengin Habitatından

Mis Kokulu Ihlamur
Çiçeklerinden


Bal arıları, ıhlamur balını yalnızca bitkinin çiçeklenme dönemi olan haziran ve temmuz aylarında üretir.

YalnızcaDoğal Bal

Sadece
Doğalı


Çiçeklenme döneminin sona erdiği yaz aylarında bal hasadı başlar. Arıların yalnızca çiçek özlerinden ürettiği katkısız ve doğal ballar, sağma işleminden geçirilerek tesislere ulaştırılır.

Kalite ve Tutarlılık

Her Damlada
Kalite ve Tutarlılık


Şemdinli’den gelen çeşitli bal örnekleri Balparmak tesislerinde analiz edilir. Sadece doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ballar seçilerek özenle ambalajlanır.

Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!

“Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”

Balınızın gerçekliği, Balparmak garantisi altında! Balparmak, arıcılardan tedarik ettiği tüm ürünleri, doğallığını tespit etmek için en az 100 parametre doğrultusunda laboratuvar analizlerinden geçirmektedir.

Ürün ambalajı üzerindeki kare (QR) kodu okutarak ya da ID numarasını bu sayfadaki arama çubuğuna girerek balınızın analiz sonuçlarına siz de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Balparmak QR
Doğal Bal
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.
 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.