Tükendi
Gelince Haber VerKayıngiller familyasından olan ve Anadolu’da en çok Karadeniz Bölgesi’nde yetişen kestane, çiçeklenme döneminde mis kokusuyla bal arılarını kendine çekiyor. Böylece arılar, dünyanın en değerli monoflora bal çeşitlerinden biri olan kestane balını üreterek insanlığa benzersiz bir armağan daha sunuyor. Karadeniz Bölgesi’nden özenle derlenen doğal kestane balları, katkısız ve güvenilir içeriğiyle Balparmak kavanozlarındaki yerini alıyor.
Akdeniz ikliminin bereketli topraklarında hayat bulan turunçgiller, mis gibi esanslarıyla çiçeklenme döneminde arıları kendilerine çekiyor. Arılar ise bu kısa ve kıymetli zamanı en verimli şekilde değerlendirerek, insanlığa narenciye balı mucizesini bahşediyor. Akdeniz Bölgesi’nin özenle seçilen narenciye balları, Balparmak güvencesiyle siz lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Size ve sevdiklerinize ise bu doğal lezzetin keyfini sürmek kalıyor!
Kekik, kendine has kokusu ve değerli bileşenleriyle sofraların vazgeçilmezi! Besin üretimi konusunda dünyanın en disiplinli ve seçici canlıları olan bal arıları, en yüksek besin değerine sahip kekik nektarlarını özenle toplayarak bal mucizesine dönüştürüyor. Anadolu’nun doğal ve lezzetli kekik balları, Balparmak Monoflora Ballar serisinde siz lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
Anadolu’da yaz, mis gibi ıhlamur kokularıyla gelir. Peki, ıhlamurun eşsiz aromasını duyumsamanın çok daha tatlı bir yolu olsa nasıl olurdu? Gerek kokusu gerekse de tadıyla doğanın en tatlı armağanlarından olan ıhlamur bitkisi, aromatik bileşenleriyle insanlar kadar arıları da kendine çekiyor. Böylece ortaya oldukça değerli bir monoflora bal çeşidi olan “ıhlamur balı” çıkıyor. Balparmak ise Anadolu’nun kaliteli ve leziz ıhlamur ballarını sizin için özenle bir araya getiriyor.