Tükendi
Gelince Haber VerBal, içerdiği değerli bileşenler ve sahip olduğu eşsiz lezzet ile doğanın sunduğu en kıymetli besinler arasında yer alıyor. Üstelik bir yandan çiçek kaynağının türü ve yetiştiği ortama göre farklı lezzet seçenekleri sunarken; öte yandan benzersiz formülüyle tadını ve yapısını uzun süre koruyabiliyor. Bu, sizce de doğanın bir mucizesi değil mi?
Balparmak çiçek balları, elde edildiği çiçeklerin yetiştiği rakıma göre sınıflandırılıyor. Bu sayede farklı rakımlardan elde edilen balların kendine has aroması tüm yoğunluğuyla korunmuş oluyor. Balparmak Çıtkapak Çiçek Yayla Balı ise bu kategori içerisinde keskin ve ferah lezzetiyle ayrıcalık kazanıyor. Eğer sizin de balda tercihiniz daha belirgin ve kalıcı bir lezzet ise Balparmak Çıtkapak Çiçek Yayla Balı (350 gr.)’nı mutlaka denemelisiniz!
Yayla balı, Balparmak tarafından Anadolu'nun ortalama bin metre rakıma sahip yaylalarından derlenen bir çiçek balı çeşididir.
İlkbaharda yaylaların çiçeklenmesi ile başlayan yayla balı üretimi, sonbahara kadar devam eder.
Yüksek nem oranına sahip çiçeklerden üretilen Balparmak Çıtkapak Çiçek Yayla Balı, elde edildiği bitkilerin aromasını taşıyan aromatik bileşikler içerir. Bununla birlikte yayla balı; çeşitli enzimler, vitaminler, proteinler, mineraller ve lif barındıran içeriği ile besin değeri yüksek bir gıdadır.
Doğal bir gıda maddesi olan bal, doğada arılar ve bitkilerin ortak çabasıyla üretilir. Dolayısıyla bazı çevresel faktörler, balın içeriğini ve doğallığını istenmeyen ölçüde etkileyebilir. Bu konuda herhangi bir şüpheye yer bırakmamak adına Balparmak, tedarikçilerinden temin ettiği tüm balları öncelikle Balparmak Analiz Laboratuvarlarında en az 100 parametre ile analiz etmektedir. Siz de satın aldığınız ürününün analiz sonuçlarına ambalaj üzerinde yer alan kare (QR) kodu okutarak ya da ID numarasını bu sayfadaki arama çubuğuna girerek ulaşabilirsiniz.
Yayla balı, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin ve enerji öğelerini karşılamak adına lezzetli bir alternatif sunar.
Kendine has aroması ve keskin lezzetiyle fark yaratan yayla balı, aromasının daha iyi hissedilebilmesi için tek başına tüketilebilir. Bunun birlikte ürün, çıt kapak ambalajı sayesinde bulaşma riski olmadan yiyecek ve içeceklere ilave edilebilir.
Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz Hurmalı Toplar ile gerek ramazan ayında gerekse diğer zamanlarda, gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz enfes atıştırmalıklar yapabilirsiniz. Tamamen doğal içeriği ve nefis lezzetiyle vazgeçilmeziniz olmaya aday bu tatlının yapımında ise Balparmak Çıtkapak Çiçek Yayla Balı’nı tercih edebilirsiniz.
Yayla balının günlük ideal tüketim miktarını belirlemek için vücut ağırlığınızı baz alabilirsiniz. Buna göre 1 kilogram vücut ağırlığınıza karşılık, 1 gram bal tüketmeniz idealdir. Fakat kronik bir hastalığınız ya da alerji riskiniz varsa, bal tüketmeden önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Bununla birlikte, 1 yaşından küçük çocukların kesinlikle bal tüketmemesi gerektiğini unutmamalısınız.
Balparmak Çıtkapak Çiçek Yayla Balı, elde edildiği bitki türleri bakımından özgün ve ferah; yüksek nem oranına bağlı olarak ise keskin bir aromaya sahiptir.
100 gram Balparmak Çıtkapak Çiçek Yayla Balı, 304 kalori (kcal) enerji değerine sahiptir.
Balparmak Çıtkapak Çiçek Yayla Balı (350 gr.)’nın fiyatı; yıla göre değişkenlik gösteren ham madde miktarının yanı sıra; elde ediliş süreci ve işçiliği gibi faktörler de baz alınarak belirlenir.