Tükendi
Gelince Haber VerTüm hakiki bal çeşitleri, bilindiği üzere elde edildikleri çiçek nektarlarının yoğun aromasını taşıyor. Çiçekler ise yetiştikleri rakıma göre farklı aroma yoğunluklarına ve nem değerlerine sahip oluyor. Bundan hareketle Balparmak, Türkiye’nin farklı bölgelerinden tedarik ettiği katkısız ve doğal balları, üretildikleri rakımlara göre farklı alt kategorilerde tüketicilerine sunuyor. Özenle hazırlanan bu bal çeşitlerinden birini de Yüksek Yayla Balı oluşturuyor. Siz de Balparmak Yüksek Yayla Çiçek Balı (Özel Seçim)’nı bir deneyip bir daha vazgeçemeyenlerdenseniz, sıkı durun! Bu enfes doğal bal, şimdi ikisi bir arada kampanya paketiyle çok daha cazip fiyatlarla kapınıza kadar ulaşıyor!
Kendine has nefis tadı ve hoş kokusuyla sizi Ege’nin çam ormanlarına götürecek Çam Balları; özenle harmanlanıyor, uzman güvencesi ve eşsiz Balparmak kalitesiyle sunuluyor.
Çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor. Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor.
Tüketicilerimize ise 850 g Kavanoz Balparmak Çam Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!