Tükendi
Gelince Haber VerAnadolu’nun yemyeşil yaylalarında el değmeden yetişen bitkiler, arıların bal üretimi için benzersiz bir kaynak oluşturuyor. Yayla bitkilerinin yüksek rakımlı ve nemli yetişme ortamları, bu bitkilerin polen yoğunluğu ve aromalarına olumlu yönde etki ediyor. Üstelik yayla florasında çok sayıda endemik tür de bir arada bulunuyor. Bu bitki türlerinden elde edilen bal, böylece kendine has bir aromaya sahip oluyor.
Yayla balını, yemekleri ve tatlıları lezzetlendirmek için kullanabileceğiniz gibi içeceklerde rafine şekere alternatif olarak da tercih edebilirsiniz. Bu değerli balın tadını daha baskın şekilde hissetmek isterseniz, ürünü tek başına tüketebilirsiniz. Peki, balın tavuk yemeklerine çok yakıştığını biliyor muydunuz? Bunun için ızgara tavuğunuzu marine etmek amacıyla hazırladığınız sosa iki yemek kaşığı Balparmak Yayla Çiçek Balı eklemeniz yeterli! Detaylı tarif için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz!
Balparmak, tüketicilerine ayrıcalıklı bir süzme çiçek balı deneyimi sunmak adına karışık süzme çiçek balı ürünlerini üretildiği rakımlara göre çeşitlendiriyor. Böylece farklı rakımlardaki bitkilerden elde edilen balların, birbirinden ayrılan özgün aromaları net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu da süzme çiçek balı severler için damak zevkine yönelik birden fazla seçenek bulabilme imkânı sunuyor.
Balparmak Çıtkapak Yayla ve Ova Çiçek Balı, daha yoğun kıvamı ve yumuşak aromasıyla serinin diğer ürünlerinden ayrılıyor. Anadolu’nun zengin bitki çeşitliliğine sahip yayla ve ovalarından derlenen bu bal, hafifliği ve hoş aromasıyla doyumsuz bir lezzet vadediyor. Siz de bu lezzeti bir an önce deneyimlemek için Balparmak Çıtkapak Yayla ve Ova Çiçek Balı’nı hemen şimdi sipariş verebilirsiniz!